Ingyenes repülős játékok online

szálláskereső (település, megye, régió)

Címlap      Hírek, érdekességek      Balaton      Wellness szállások      Hegyvidéki szállások      Hotel      Panzió      Vendégház      Apartman      Régiók
Impresszum

Pihenes.com - szállás, pihenés, utazás
Kiadó: H Stúdió
3395 Demjén, Szabadság utca 5.
65514023-1-30
Szerkesztő: Halász János
+3620/911 5441
info@pihenes.com

Adatvédelmi Nyilatkozat
A számunkra átadott magántermészetű adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsájtotta.
Nem őrzünk olyan személyes adatokat, melyek tévedésből kerültek hozzánk. Személyes adatot harmadik fél számára sosem adunk át, kivéve azt az esetet, amikor erre jogszabály, vagy hatóság eljárás keretében kötelez. A ránk bízott személyes adatokat gondosan kezeljük, illetve védjük az illetéktelen felhasználástól.
A Pihenes.com látogatói szokásainak vizsgálatához a Google Analytics rendszert használjuk, mely összesítő statisztika nem alkalmas konkrét személyek beazonosítására.

Jogi nyilatkozat
A Pihenes.com megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom, például kép, hanganyag szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.
A Pihenes.com mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát és ennek megfelelően felelősséget nem vállalunk a Pihenes.com szereplő információk pontosságáért, illetve a tanácsok helytállóságáért.
Az itt szereplő információkat, mindenki saját felelősségére használja fel.SZÁLLÁSADÓKNAK

 ©2013 pihenes.com   |   index   |   kapcsolat   |   SZÁLLÁSADÓKNAK   |   impresszum   |   partnereink